El domini: http://www.espaimasmarroch.com és propietat de l'empresa Jorofon S.L., amb el NIF B- 17412834 Registre Mercantil de Girona: tom 711 foli 28 full GI13664 Ins. 8ª.
El domicili de l'empresa és  Can Sunyer nº48, 17007 Girona, Espanya.
També pot posar-se en contacte amb nosaltres  a l'e-mail: restaurant@cellercanroca.com o al telèfon 972 22 21 57

Propietat intel·lectual i industrial
La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar.
Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Jorofon S.L..

Responsabilitat en els enllaços
J
orofon S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests.
Jorofon S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Jorofon S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Carrer Can Sunyer nº48, 17007 Girona, Espanya, Ref. Protecció de dades.