Mas Marroch hi juguem de local, amb l'ambient a favor, però també ens agrada jugar al vostre terreny. Ens complau traspassar les fronteres, venir a cuinar a casa vostra, compartir la vostra celebració en aquell espai que considereu més especial.
Ens motiva participar del vostre dia més important, amb les persones més preades, en el vostre espai més singular, per ajudar-vos a aconseguir l'èxit total. I és que no hi ha victòria millor que la que exigeix el màxim esforç. Ens agraden els reptes.

Des dels inicis, la cuina d'El Celler de Can Roca ha traspassat les parets del restaurant per ser present en infinitat d'actes, celebracions o esdeveniments de forma que ja formen part de la vida social del país. El laboriós treball que el nostre equip de recerca i desenvolupament, juntament amb organismes dedicats a la investigació alimentària com IRTA o Alicia, dedica al control i optimització dels processos d'elaboració i trasllat dels productes gastronòmics ens garanteix la màxima qualitat amb la màxima seguretat i les màximes probabilitats d'èxit.