Jean Anthelme Brillat-Savarin, autor del primer tractat de gastronomia (Fisiologia del gust, 1825), deia que la feina de l’amfitrió és assumir la responsabilitat de la felicitat dels convidats durant tot el temps que passen sota la nostra teulada.

A Espai Mas Marroch ens mou la intenció de posar en les vostres mans totes les eines necessaries perquè el dia de la vostra celebració sigueu l'amfitrió perfecte. L'entorn, el menjar, l'atmosfera, el beure, l'atenció i la implicació total va destinada a donar la màxima satisfacció a tots aquells a qui reuniu al voltant de la taula.


L'espai

El Mas Marroch és una masia gòtica del segle XV situada a les afores de Girona. Adjacent a la masia hi ha l'ampli espai per a banquets, de nova construcció, seguint unes línies arquitectòniques de màxima integració a l'entorn, amb una estètica minimalista i buscant la completa modularitat i adaptació a qualsevol format d'esdeveniment.
Junt a la sala principal, una altra sala auxiliar molt lluminosa, amb una àmplia superfície vidriada que obre la mirada a les plantacions de fruiters que hi ha a la pròpia finca.
Els jardins centenaris que envolten la casa són un magnífic escenari per a celebracions a l'aire lliure, en plena natura i davant la bella pedra del mas. També esdevenen ideals per assaborir els aperitius, una visió oberta del que suposa per als germans Roca la gastronomia actual. Amplis i elegants, lluminosos i romàntics, els canvis de color d'un paisatge sorprenent en cada estació de l'any, són un extraordinari aliat a la nostra cuina adaptada a cada temporada.

I el nostre nou espai, L'Àgora. Hem creat aquesta singular edificació ecosostenible per tal que vosaltres i els vostres convidats puguin gaudir sota una pèrgola natural feta amb materials quilòmetre zero, dissenyada per l'arquitecte Oriol Roselló, especialista en arquitectura tradicional contemporània (www.bangolo.com)

L'espai no pretén ser protagonista a Mas Marroch; hi preval un ambient de senzillesa, de recerca de l'essencial. La decoració no vol ser mai protagonista, perquè l'entorn no ha d'atraure el veritable centre d'interès de la celebració: vosaltres sou els protagonistes, la atmosfera és un acompanyament harmònic. Línies rectes i netes, blancs i negres, simplificació de les formes, colors elementals, minimalisme.
Partint dels antics coberts del mas, el disseny actual de l'espai de banquets de Mas Marroch és obra de l'estudi d'interiorisme de Sandra Tarruella. El seu estudi, especialitzat en la decoració de restaurants i hotels, és també el responsable de la transformació de l'antiga Torre de Can Roca en l'actual El Celler de Can Roca. Una intervenció finalista als premis FAD de 2009 en la que, a partir del joc de llum, espais i materials, és crea un ambient modern i al mateix temps acollidor.

Mas Marroch és un espai obert a l'organització de qualsevol tipus d'acte. Un espai modulable: capaç de construir diferents ambients sense haver-se de desplaçar del lloc. Un espai convertible: un auditori, un menjador, una fira, un concert, una aula, una sala d'actes. Un espai hermètic, on poder gaudir d'una celebració sense molestar i sense ser molestat. Un espai aïllable: en plena naturalesa, envoltat de boscos i plantacions fruiteres, un oasi de calma i tranquil.litat.

I finalment, dins la mateixa finca de 8 hectàrees que envolta el mas, un ampli espai d'aparcament per facilitar al màxim la comoditat d'accés per als vostres convidats.


Promesa d'èxit

L'experiència ens concedeix la força per aconsellar-vos; el camí recorregut ens aporta l'habilitat per realitzar-ho; el coneixement adquirit de l'observació, del dia a dia, ens ofereix garanties per ajudar-vos a aconseguir tot allò que necessiteu. Només així ens veiem en cor de proposar-vos el vostre esdeveniment, la vostra festa, la vostra celebració tal com us l'heu imaginat. Som al costat vostre per convertit l'ideal somniat en un èxit real.

Estem molt convençuts que per assolir l'èxit és necessari disposar d'un equip humà òptim. I aquest és el nostre millor actiu. Des de la recepció a la cuina, des de la sala a la gestió, sabem que la complicitat entre tot l'equip és clau per assegurar la felicitat dels convidats. Sencillesa, generositat, simpatia, coneixement, predisposició, observació, naturalitat, respecte. Aquests són alguns dels valors que ens exigim.

La transversalitat també és un concepte clau en la nostra manera d'entendre les coses. El nostre és un treball de sinèrgies entre tots els professionals que intervenen en un esdeveniment, en el vostre esdeveniment. Treballem amb tots i per a tots els actors que hi tenen part. I al mateix temps, posem a la vostra disposició  solucions que complementen a la perfecció la nostra proposta: fotografia, música, decoració, serveis...