La nostra celebració pot coincidir en l'espai amb alguna altra?

No.
Mas Marroch és un espai per vosaltres. L’ús de l’espai és en exclusivitat per a la vostra celebració; reservat, íntim i personal. Envoltat de boscos i jardins en tot el seu perímetre; amb un ampli aparcament que facilita l’arribada dels convidats; on no hi ha veïns que molestin ni puguin ser molestats; amb interiors i exteriors adaptables a les circumstàncies climatològiques; amb àmplies zones verdes per a l’esbarjo segur dels més petits.
És, en definitiva, casa vostra.

 

A Mas Marroch només s'hi fan casaments?

Mas Marroch és un espai obert a l’organització de qualsevol tipus d’acte. Un espai modulable: capaç de construir diferents ambients sense haver-se de desplaçar del lloc. Un espai convertible: un auditori, un menjador, una fira, un concert, una aula, una sala d’actes. Un espai hermètic, on poder gaudir d’una celebració sense molestar i sense ser molestat. Un espai aïllable: en plena naturalesa, envoltat de boscos i plantacions fruiteres, un oasi de calma i tranquil.litat.

 

A Mas Marroch es menja el mateix que a El Celler de Can Roca?

No exactament. A Mas Marroch, adaptem al gran format alguns dels plats d’El Celler de Can Roca, des dels clàssics, des dels més coneguts a nivell mundial, des dels més vanguardistes, des dels més creatius, fins a les últimes novetats sortides dels fogons dels germans Roca. En Joan, en Josep i en Jordi hi participen des de l'inici de la planificació del banquet. Estan en permanent contacte amb l'equip de cuina que el durà a terme i acaben de donar-hi els darrers retocs. La nostra cuina està sòlidament construida sobre els fonaments de la cuina d’El Celler de Can Roca. AIxò ens permet adaptar al format dels banquets la tècnica dels millors cuiners, la recerca científica del més alt nivell,  el coneixement dels millors productes, aplicar el tractament adequats a cada producte per tal d’obtenir-ne el màxim valor i dur-lo a la taula en la millor de les seves condicions.

 

Podem modificar la decoració de Mas Marroch per adaptar-la al nostre esdeveniment?

Si, sense cap dubte. 
L’espai no pretén ser protagonista a Mas Marroch; hi preval un ambient de senzillesa, de recerca de l’essencial. La decoració no vol ser mai protagonista, perquè l’entorn no ha d’atraure el veritable centre d’interès de la celebració: vosaltres sou els protagonistes, la atmosfera és un acompanyament harmònic. Línies rectes i netes, blancs i negres, simplificació de les formes,  colors elementals, minimalisme.

 

Podem portar els nostres professionals: fotògrafs, músics, floristes. O hi ha exclusives?

Si, i tant! La transversalitat és clau en la nostra manera d’entendre les coses. El nostre és un treball de sinèrgies entre tots els professionals que intervenen en un esdeveniment, en el vostre esdeveniment. Treballem amb tots i per a tots els actors que hi intervenen. I al revés, per si no en teniu, posem a la vostra disposició tot tipus de solucions que complementen a la perfecció la nostra proposta: fotografia, música, decoració, serveis... Volem que us sentiu atesos amb la mateixa il.lusió des de la primera trucada fins que us acomiadem, a Mas Marroch, a les tantes de la nit. I que ens permeteu suggerir la solució adequada a cada moment per tal que això sigui així.